Иако квадовите личат како да се за секаков терен, сепак не ги возете во вода

Фрерот се залета, за да биде сигурен дека ќе помине, а физиката го направи останатото.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *