Игра во која може да ви се сврти светот за 360 степени, а и коефициентот на интелигенција да ви отиде под 0

Бонус е секако, да ја играте пијани и да сте во близина на вода.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *