Има ли некој што не сака да ја игра добро познатата игра „Змија“ само со возење колички?

Само оваа змија е доста натпреварувачки настроена.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *