„Имам 140 кила, но сепак без проблем можам да го украдам вашиот маж – што да правам кога сум им с*кси на мажите“

Оливија која е инфлуенсерка и плус сајз модел (се разбира), вели дека нема проблем кога станува збор за запознавање мажи или пак за „крадење на мажи“ бидејќи тие едноставно ја обожаваат. Таа тврди дека е исто толку популарна во живо како и на социјалните мрежи.

„Можеби имам голем „задник“ од напред, но никогаш не сум имала проблем да украдам маж“ – се пофали таа.

Така да внимавајте ако ви го украде мажот тешко дека ќе можете да ја совладате!