Имате точно 1 минута да најдете што е нелогично кај секоја од овие две слики

Запомнете: Има само една единствена нелогична работа во двете слики и кога ќе ја видите ќе бидете сигурни дека таа е таа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.