Индиецот „го шие“ автоматот со брзината. На кој шалтер во Македонија би го вработиле човеков?

Буквално како да стои времето кога чека од машината да излезе ливче.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.