Индијците знаат да бидат малку брзоплети кога е во прашање модерниот свет

Епа затоа за малце ќе испокршеа раце и нозе.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *