Индиската гатачка Архена направи застрашувачко предвидување за 2024 година: „Крвави луѓе ќе шетаат по улици“

Претходно оваа година, индиската гледачка Арчена ги даде своите предвидувања за 2024 година кои би можеле да го потресат светот. Во програмата „Пренос во живо“ на ТВ каналот „Россија 1“ таа предупреди за крвавите настани што, според неа, ќе се случат во ноември во САД.
Според Архена, енергијата на омразата проникнува во општеството на Соединетите Држави, поделувајќи го на неколку табори. Таа предвидува немири, пропратени со бројни убиства, оставање крвави траги по улиците и сето тоа ќе се пренесува преку телевизиските екрани.

 

Архена рече: „Предвидувам немири придружени со бројни убиства. Енергијата на омразата ќе се прошири низ целиот свет. Луѓето ќе шетаат по улиците крвави, а другите ќе го гледаат тоа на телевизија. Каде ќе се случи ова? ВО САД!”

Но, не само Соединетите Држави беа погодени од пророштвата на Архена. Таа ги изрази своите размислувања и за Русија, нагласувајќи дека земјата самоуверено ги брани своите духовни вредности. И покрај поволната прогноза за Русија, гледачката издаде предупредување. Таа советува да се подготвиме за напорен период кон крајот на летото и есента 2024 година, предвидувајќи можен притисок од политички настани. Според нејзините зборови, можен е антируски напад од НАТО, но таа изразува уверување дека таквите ситуации може да се решат со преговори, избегнувајќи воена акција.

Не е познато колку ќе бидат точни предвидувањата на Архена, но тие предизвикуваат интерес и поставуваат прашања за иднината, доведувајќи ја во прашање неповредливоста на постојниот светски поредок.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!