Инфлуенсерката Валерија Липоветски малку се збуни кога скина кожни пантолони вредни 1050 долари… пустата па, нема толку пари

Ајде сите по еден „subscribe“ кај неа на „Youtube“ за да ѝ собереме пари да ги плати.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.