Инстатутка од Словачка се фалеше со своето богатство, а само полицијата откри со што тајно тргува

Дома, Зузана Плакова се нарекува „кралица на словачкиот„ ​​Инстаграм “. Навистина, малкумина можат да се споредат со девојка – повеќе од 800 илјади луѓе се претплатени на неа, на нејзините фотографии а тас го покажува својот скап живот: авиони, брендирана облека Од каде доаѓаат парите? Па, Зузана има свој бренд козметика, но производите базирани на колаген не се единствените супстанции што Плакова ги продава.

Во понеделникот, словачката полиција приведе 15 членови на нарко бандата, меѓу кои беше Плакова и нејзиното момче. Тие упаднаа во куќата на брачната двојка во Братислава и јасно ги фатија – нерегистрирано оружје, муниција, цигари, 70.000 евра во готово и девет килограми забранета супстанција се пронајдени во луксузно опремена куќа.

И покрај очигледните докази, двојката негира употреба и продажба на дрога. Покрај тоа, публикации и приказни се уште се објавуваат на профилот на девојката, како ништо да не се случило. Но, коментаторите се збунети – како можете да одите на вашиот Инстаграм кога вашата слобода е под закана. И според претставниците на властите, ризикот да се оди во затвор за групата е навистина голем. Според главната верзија, овие луѓе се вклучени во увоз и дистрибуција на два вида психотропни супстанции во земјата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.