Инстатутката одлучи да се занимава со земјоделство, но не се откажува од првата професија

Тракторот никогаш не бил подобро „запален“.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.