Интересна загатка со кибритчиња за луѓето што брзо размислуваат

Ваша задача е со поместување само на 2 чкорчиња да ја свртите куќата обратно.

  • tanas напиша:

    sredno ispraveno chibritche legniva levo na sredina…a….desno sredno legnato chibritche se ispravuva vo kosina desno do spolot agol desno gore…i se dobiva sprotivna slika kako da e kuchata svrtena….

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.