Интервју Зоран Марјановиќ кога имал 10 години: „Го видов задгробниот свет и комуницирав со вонземјаните“

Детето кога ќе заспие тргнува на патување во еден свет, за кој во секој од нас има барем малку сомнеж дека постои. Приказните кои што ги раскажува се во најмала рака интересни за слушање, дури и подобри од повеќето холивудски филмови. А за вистинитоста, останува секој сам да си оцени дали и до која мера ќе верува.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

 • Atila напиша:

  Срби бато, небески народ….

 • Sodavoda напиша:

  На ѕверски начин си ја уби сопругата ова дете, сигурно во договор со ,,ванземаљците,,…

 • Евпал напиша:

  Треба да сме ограничени за да мислиме дека не постои ништо повеќе! Зоки само ја подотворил вратата и ѕирнал. Не е поентата во она што го видел, туку начинот на кој го направил тоа. Со тренинг секој од нас може има астрална проекција

 • Никола напиша:

  Ако Зоран е способен да патува астрално, ја не, тоа не значи дека Зоран не знае што зборува. Ја не знам да направам ништо од денешнава технологија, а верувам дека постои, пошто нели ја користиме, видлива е. Но поентата е дека не знам колку десетици години би ми требало да имам за да направам еден мал уред, едноставно не ме ни интересира. Ние одамна би требало да имаме се бесплатно по заслуга на големиот Никола Тесла, но ете за се треба да плаќаме со пари. Да не беа некои луѓе алчни нашето образование ќе беше сосема другачие, мислам духовно,со способност која ја има малиот Зоран. Но ете големото знаење се криело.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.