„Iphone 14“ со нова опција на обработка на фотографии, која заменува фотошоп

Сега и на тие што имаа лоши фотографии, а имаат и пари, ќе им се олесни животот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.