Италијански модел се игра во песокот на плажа

Мадалина Дијана Генеа е италијански модел и актерка со румунско потекло. 34-годишната Дијана отишла со пријателките и својата ќерка на плажа и очигледно сака да се игра во песокот повеќе и од неа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.