Изгледа сите повторно ги перат градниците во недела на евтината, па понеделничките слики им изгледаат вака

23 фотографии од домаќинки кои внимаваат на скапа/евтина струја.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.