Изгор тешко новинарско реторичко прашање

Иако знаеше дека нема да добие одговор, сепак го постави прашањето.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.