„Извини не те слушнавме, „стоп“ рече?“ Убаво ќе беше операторот на кранот да го знаеше зборот СТОП

Човекот како навиен 3 минути вика СТОП, а овој си тера работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.