„Јас сум 33 годишна жешка девица – имам 12 правила кои еден дечко треба да ги исполни пред да легнам со него“

Даниел Нобл изјави дека сака врска, но нема да се задоволи со било кој.

„Многу сум пребирлива. Знам што сакам“, изјави танчерката од Флорида. „Имам високи стандарди и не сакам да се моткам – не сум тука да излегувам и само да спијам со момци. Многу мои пријатели користат апликации за запознавање и одат дома со момчето првата вечер, но тоа едноставно не сум јас“, додаде таа.

 

Нобл рече дека порано се срамела од својот девствен статус, но сега гордо го прифаќа.

„Порано се срамев да им кажам на луѓето. Само би излажала и би рекла: „Не, не сум девица“, но зборувајќи за тоа повеќе ме тера да сфатам дека нема ништо лошо во тоа, а многу момци всушност го почитуваат тоа“.

 

Сега таа има листа од 12 работи што мажот мора да ги има за таа да размисли за врска – и можност за с*кс со него.

Потенцијалниот партнер треба да биде ориентиран кон семејството, искрен, со љубезно срце, висок, фит, да сака да патува, сака паркови и природа, смел, не бил оженет претходно, хумористичен, стабилен и да ја почитува“ изјави Нобл.

 

Нобл вели дека никогаш немала сериозна врска и на првиот состанок им кажува на мажите дека сè уште е девица. Бринетата убавица размислувала да оди на шоу за состаноци за да го најде вистинскиот, но сега се навикнала да биде сама.

„Искрено, понекогаш мислам дека е подобро да бидам сама затоа што можам да си дозволам сè сама. Не ми треба некој да ме врзува“, рече таа.

 

Сепак, Нобл останува да се надева дека совршеното момче е таму – дури и ако не е блиску.

„Се чувствувам како мојот човек да е во друга земја, а не во Америка. Но, знам дека Бог има план. Ќе продолжам да правам се што сакам да правам. И кога ќе знам дека таа личност ќе дојде, ќе кликниме, и тој ќе биде тој, и ќе ми биде многу драго што чекав толку долго да го најдам мојот човек“.