Јавното запросување тргна ужасно наопаку: „Ти спиеше со мојот брат!“

Неуспешниот јавен предлог ги остави случајните минувачи во Елгин, Шкотска, збунети.

Според снимката Шкотланѓанец закачил бел чаршаф на оградата на кружниот тек, украсена со рачно напишан текст на кој пишувало: „Ќе се омажиш ли за мене, Рејчел?“

Но, се чини дека лицето веднаш било одбиено – бидејќи следниот натпис ги открива „валканите чаршафи“. Рејчел одговорила: „Не!!! Ти спиеше со мојот брат“.

Па Рејчел дефинитивно добро се одмаздила, вака сега и родителите на дечкото да не знаеле дознале на доста оригинален начин.

 

Локалните жители веднаш настапија со оригинални коментари.

„Се прашувате дали нејзиниот брат ќе го дадe својот благослов?“

„Кој рече дека романсата е мртва?“

Во меѓувреме, на оградата наскоро се појави трет чаршаф – навидум ефикасно поставување за да го привлече вниманието на гледачите – на кое пишува: „Среќен 40-ти Санди“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *