Каде е зајакот? Тест што ќе го поминат само 3% од луѓето

Овој тест на многумина ќе им изгледа тежок. Сликата прикажува повеќе од 13 живи суштества. И меѓу нив се скри еден зајак.

Ваша задача е внимателно да ја погледнете сликата и да пронајдете лукави уши. Ако не можете да го направите тоа, тогаш само избројте ги сите живи суштества што ги гледате на сликата.

  • zvonko напиша:

    go najdov zajakot vo zoloska

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.