„Каде гледаш миличок? Зарем јас не сум интересна?”

Да се разбереме, затоа е ставена таму, за да ја гледаме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *