Како 25-годишната американска манекенка Кендал Џенер си го поминува одморот во Италија?

– Извинете, имате некаков конец во з*дникот!
– Тоа се купачи… Простак!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.