Како 30-годишната британска дизајнерка одмора за празниците?

Британска дизајнерка на спортска облека, ТВ водителка, актерка и инстаграмџика, Кимберли Гарнер реши да си одмори за празниците во Сент Бартелеми на Карибите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.