Како Американец, Италијанец, Французин и Македонец освојуваат жена? (виц)

Американецот:
– Јас ѝ купувам кола, таа е шокирана и наредната вечер е моја.
Италијанецот:
– Јас ѝ пеам серенада, таа е шокирана и наредната вечер е моја.
Французинот:
– Јас ѝ подарувам скап парфем, таа е шокирана и наредната вечер е моја.
Македонецот:
– Јас вечерта ѝ давам 1000 денари и таа е моја. Сабајлето барам да ми ги врати и таа е шокирана!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.