Како Азиец се справува со осите и стршлените?

Човекот си чува пчели и погледнете што прави кога некоја оса ќе дојде непоканета.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *