Како Балканци кои работат „на црно” по светот, се кријат од инспекција?

„Ајде излегувај брате, си отидоа, може да се дише!”

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *