Како би изгледало поминувањето на пешачки во 3050-та година? Тешко на оние јаките фраеришта со скапи автомобили…

Може и нешто слично вакво и за сега, но нека биде во поблага варијанта.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.