Како би изреагирале ако сте во планина во Тајван и почне силен земјотрес?

Нема што да се прави, легнуваш, плачеш и се надеваш дека ќе помине.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.