Како Британци решаваат сообраќајки? Ова да беше во Македонија после тумбањето ќе имаше тепачка

Остана без автомобил поради несовесниот возач ама важно „Нема потреба од бес се ќе решиме на мирен начин“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.