Како да го изберете совршениот ламинат, а жената да нема ништо против

Ако не ѝ се допаѓа, ќе и кажеш дека си личат и ќе замолчи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *