Како да стигнеш од Скопје до Битола без пари?

Да, ова е еден од начините, ако животот сте си го процениле колку една автобуска карта.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *