Како дедо Томе фаќа женски на Фејсбук?

Ловењето на Фејсбук ти е како ловење риби. Само упорно и ќе се фати нешто. Дедо Томе е искусен и ги знае овие работи :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *