Како доаѓаат гулабите од Турција во Македонија? – Еве ќе ви каже човеков кој шверцува со гулаби, но за жал еден гулаб кога виде дека е тука се самоуби

Изгледа од болки нешто…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *