Како дојде крајот на Вештачката интелигенција? (виц)

Се самоубил ChatGPT после неколку месеци работење и безброј точни одговори и отишол кај Господ.
– Што бараш ти овде? Како смееше тоа да го направиш? Нели јас те пратив долу за да им помагаш на луѓето?!
– Знам, но сфатив дека се е залудно. Има еден народ, кој навистина ме полуде.
– Тоа мора да се Македонците. Кажувај што направија?
– Цело време ме прашуваа како да се спасат од сиромаштијата, јас објаснував и објаснував и на крај во Македонија имаше избори и тие пак гласаа за истите што 30 години ги лажат и крадат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.