Како е да се живее во сибирскиот град Јакутија, најстудениот град на светот, кадешто температурите достигнуваат и до -70 степени Целзиусови?

Кога ќе се пожалите дека ви е ладно, нека ви текне на овие луѓе и веднаш ќе ви биде подобро…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.