Како е ова возможно? Мистериозна зграда која како што ѝ се доближувате се случува нешто чудно

Наместо да се зголемува таа се смалува?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *