Како една од најпознатите инстатутка во светот, Неива Мара, си го отвора сокот?

Бујната инстатутка нема срам, но затоа пак има 9 милиони следбеници и тоа затоа што ѝ бришеле профили бидејќи претерувала.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.