Како Французите ги решаваат сообраќајните проблеми. А случајниот минувач не слушнал за „двајца се тепаат, третиот го јаде“

Правило број еден: Ти си викаш „тој е крив“, тој си вика „не сум јас крив“ и задолжително застанувате на пешачки за да се решите.

Не се мешај брат… упс доцна е.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.