Моментот кога патриотите го закачија огромното македонско знаме за време на протестот

На неколку луѓе им се зацрвени амбиентот дома, но секоја чест за оној кому му текна да го направи овој потег. Секој Македонец се чувствува гордо.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.