Како Ирина Шајк си го поминува летото

35-годишниот супермодел очигледно не е фан на длабоко па си уживаше во плитко на плажа во Ибица.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.