Како изгледа музиката? Циматика е наука за видлив звук првично откриена од Роберт Хук во 1680 година и еве како тоа изгледа во пракса

Навистина интересно, кој би рекол?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.