Како изгледа секое спиење со твоето маче? Буквално секое!

Да, се сложуваме дека мачето во вашата куќа е супер друштво за преку ден, но ноќе изгледа дека е најдобро да ја држите вратата од спалната соба затворена.

  • Васе напиша:

    Симпатични се, но многу беља прават! Минатата година, комшиското маче почна да доаѓа кај нас. Го галев, па му давав најчесто, остатоци од ручек. Се навикна и доаѓаше секој ден! Кога започна есента, од дождовите, откривме влага на таванот од 1 соба!? Се качив на кров и што да видам? Мачката, поместила 3 ќерамиди (!?), влегла на таван и тука се омачила! Ги извадив малите, ги дадов на комшијата! Потоа, вршеше нужда во бавчата, ми ги раскопа пиперките и патлиџаните! Од тераса влегуваше во соба и ја растураше корпата со отпадоци…

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *