Како изгледа шопинг во Англија? Влегуваш во продавница и си земаш што сакаш…

Човекот е решен да си земе што сака, па макар и да го истепа обезбедувањето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.