Како колегите комуницираат со колегата инженер на бродот

Ај може ќе сфати дека се шегуваат негде кога ќе пристигнат на брегот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *