Како на Балканот се буди туристка, којашто се онесвестила од пиење?

Музичарот даде сѐ од себе, а таа спие како заклана.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *