Како најбрзо до загорена „риба“ на домашен македонски начин? Само добро подмачкајте!

Девојката треба да прати и видео по доброто „запечување“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.