Како најдобро да го бодриш синот? Да го истепаш мажот…

Тоа е братче, ќе трпиш штом си направил син на мајка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.