Како правилно се игра на Макарена, ама на оваа новава верзија?

Старата сите знаевме да ја играма, а новото време си бара нов тип на танц.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.