Како професионален пилот ги поздравува другарите од маало?

Секоја чест за луѓето кои до ваков степен ќе ја усовршат својата професија.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *